+38121/823-701 info@vranjkovic-linea.rs

Fasadne klinker ploče/listele

Klinker je naziv za listele koje se upotrebljavaju za završne radove u građevinrstvu. Ako želite da postignete maksimalnu izdržljivost na temeperaturne promene klinker listele su definitivno vaš izbor.

Fasadne klinker listele ne samo da garantuju izdržljivost već su i ekološki garant da ne štetite okolini. Ove ploče spadaju u keramički proizvod i samim tim krasi ih lep i atrktivni izgled. Primena klinker ploča u građevinskim završnim radovima je jako široka. Ove ploče se mogu koristiti za oblaganje fasada, čime se postiže jako dobar izgled, izdržljivost i dodaje se na kvalitetu same građevine.

Karakteristike klinker listela

Osnovna i najveća karakteristika klinker fasadnih listela je niska stopa upijanja vlage iz spoljne sredine, i ona iznosi 3%. Na osnovu ovog podakta možete videti da su ove ploče garant izdžljivosti i po jako niskim temperaturama.

Vranjković Linea i fasadne klinker listele

Vranjković Linea se trudi da u svoj asortiman uvrsti sve materijale koji krajnjem korisniku omogućavaju da postigne krajnji željeni rezultat koji garantuje kvalitet. Sa fasadnim klikner listelama iz našeg asortimana postižete atraktivan izgled, ali i izdržljiovst. Kada klinker ploče koristite za fasadu to znači da vam nije potrebna dodatna zaštita, i time se na lak, brz i pouzdan način štitite od atmosferskih uticaja. Isto tako ove listele sve više se koriste za restauraciju kuća i u višespratnoj gradnji na taj način produžavate vek objektu, a ujedno mu dajte jako lep i atraktivan izgled.

Ako želite neku informaciju više o našoj ponudi fasadnih klinker ploča, možete nas kontaktirati.