+38121/823-701 info@vranjkovic-linea.rs

Tavanske merdevine

Potkrovlje je često neiskorišteni deo kuće, odnosno krova, između ostalog i zbog otežanog pristupa ovom prostoru. Jednostavan i siguran način da pristupite svom prostoru je ugradnja merdevina za potkrovlje. Tavanske lestve za potkrovlja izrađene su od visoko kvalitetnih materijala koji garantuju pouzdanost i kvalitet upotrebe.

Na stovarioštu Vranjkovic-Linea možete naći tavanske merdevine napravljene od čvrstog i kvalitetnog skandinavskog drveta. Kućište merdevina je odlično izolovano, čime se značajno smanjuje gubitak toplote u poređenju sa tradicionalnim tavanskim lestvama.

 

MANJE PROMAJE ZA VIŠE UDOBNOSTI

Sistem tavanskih merdevina je opremljen jedinstvenom hermetičkom bravom, koja obezbeđuje odlično zaptivanje, tako da nećete osećati promaju i nalete vazduha sa tavana.

LAGANA UGRADNJA

Merdevine su praktične i jednostavne za ugradnju i upotrebu. Zahvaljujući maloj težini, sistem tavanskih merdevina može montirati samo jedna osoba. Ni jedan od elemenata nije teži od 11 kg.

Trodelne tavanske merdevine napravljene su od smrekovog drveta. Stepenici su izbrazdani, što osigurava veću sigurnost pri upotrebi. Isporučuju se sa zaptivnim kućištem koje sprečava gubitak toplote i promaju. Debljina rama je 26 mm, od čega je 20 mm izolacija.

THERMO PS TAVANSKE MERDEVINE

Thermo PS je patentirani sistem tavanskih merdevina, koji objedinjuje lakoću korišćenje i dobra izolaciona svojstva. Ove merdevine je lako montirati, bez posebnih alata i potrebe za podizanjem teških elemenata.

Standardna visina merdevina je  134-148 cm, a možete dodati i produžne merdevine koje povećavaju visinu na 280 cm. Maksimalna nosivost je 160 kg.

Sistem merdevina je opremljen posebno razvijenim opružnim sistemom, što ih čini izuzetno jednostavnim za rukovanje.

 

Otvor za montažu Debljina izolacije Najveća visina od etaže do plafona
120 x 60 cm 20 mm 280 cm
120 x 70 cm 20 mm 280 cm