+38121/823-701 info@vranjkovic-linea.rs

O nama

 

Preduzeće Vranjković-Linea osnovali smo 1997. sa idejom da krajnjeg potrošača snabdemo osnovnim građevinskim materijalima: cementom, ciglom i crepom. Kako su proticale godine i rastao broj kupaca, širio se i naš asortiman. Od 17 proizvoda, koliko smo prve godine imali u ponudi, došli smo do asortimana od preko 20.000 proizvoda namenjenih gradnji.

U nameri da svojim kupcima ponudimo ne samo kvalitetne građevinske materijale, već i prihvatljive cene, 2010. godine počinjemo sa uvozom i distribucijom robe iz Kine. Zatim smo se, u proteklih pet godina, orijentisali na nabavku proizvoda  renomiranih evropskih proizvođača i dalje proširenje asortimana.

Zastupnici smo i distributeri za tržište Srbije i regiona više svetski poznatih proizvođača građevinskih materijala i alata. Pored prodaje krajnjim kupcima sa našeg stovarišta, u saradnji sa drugim stovarištima širimo i distributivnu mrežu na domaćem tržištu, kao i na tržištima regiona.

U proteklih više od 20 godina rada izgradili smo dobar poslovni odnos  sa našim kupcima i dobavljačima. Prepoznatljivi smo ne samo po kvalitetu proizvoda u našoj ponudi, već i po kredibilitetu, postojanosti i efikasnosti u radu. U poslu nas vodi vera u brend koji gradimo već dve decenije, sa ciljem da postanemo lider u oblasti snabdevanja najmodernijim vrstama građevinskog materijala na teritoriji čitavog zapadnog Balkana.