+38121/823-701 info@vranjkovic-linea.rs

PFT Ritmo Mašina za Malterisanje: Vaš Ključ za Brze i Precizne Završne Radove. U svetu graditeljstva gde je brzina, tačnost i efikasnost neophodna, izbor pravog alata može napraviti ogromnu razliku.

PFT Ritmo Mašina za Malterisanje

Ova mašina za malterisanje je pravi izbor za profesionalce koji teže besprekornim rezultatima. Zašto je PFT Ritmo L mašina ključ za brze i efikasne završne radove na gradilištima? Pokušaćemo kroz niz stavki da damo adekvatan odgovor na ovo pitanje.

1. Jednostavna Upotreba sa Jednim Operaterom:

Ova mašina je dizajnirana sa fokusom na jednostavnu upotrebu. Jedan operater može lako rukovati Ritmo L mašinom, što znači da ne morate da zapošljavate dodatnu radnu snagu, što donosi uštedu na troškovima i povećava produktivnost.

2. Širok Spektar Primene:

Ove mašine nisu samo za malterisanje zidova. Mašine- PFT Ritmo se mogu koristiti za pripremu i nanošenje gipsanih masa, pastoznih kitova, masa za izravnavanje, vodeno-disperzionih boja i drugih materijala. Bez obzira na vrstu posla, ove mašine će se nositi sa svim izazovima.

3. Snaga i Performanse:

Ove mašine maju jednofazni pogon snage 2,2 kV.  Ovo znači da PFT Ritmo L može obrađivati suve smeše i pastozne materijale veličine zrna do 3 mm. Sa radnim pritiskom do 20 bara i udaljenošću isporuke do 20 metara, ove mašine pružaju izuzetne performanse za brzo i precizno malterisanje.

4. Otpornost na Izazove:

PFT- ove mašine su konstruisane da izdrže različite izazove na gradilištima. Bez obzira da li radite na izravnavanju maltera, dekorativnom malterisanju, popravci maltera ili termoizolacionim kompozicijama, ove mašine će vas podržati u svakom koraku.

5. Tehničke Specifikacije:

* Performanse pumpe: 0,7-14 l/min, sa glatkim podešavanjem.
* Priključak na izvor struje: 220 V, minimalno 16 A osigurač.
* Dimenzije: 750 mm dužina / 600 mm širina / 1380 mm visina.
* Kapacitet prijemnog rezervoara: približno 45 l (sa ekspanderom – 75 l).

Mašine- PFT Ritmo za malterisanje nisu samo alati, već partneri koji pružaju besprekorne rezultate na svakom projektu. Investirajte u ove moćne mašine i obezbedite da vaši projekti budu završeni brzo, precizno i efikasno, bez obzira na vrstu posla. Vaša investicija u PFT Ritmo mašine je investicija u kvalitet i uspeh vaših budućih gradilišta.